Hei

Her er en liten oppsummering fra oss 🙂
Dette er en leilighet vi trivdes godt i. Fra første kontakt med utleier følte vi oss godt ivaretatt. Eier svarer raskt på alle henvendelser og det fremstår profesjonelt. 
Når vi ankommer leiligheten er det godt rengjort i stue/kjøkken og bad, det lukter friskt og godt. Litt minus for rengjøring på soverom. 
Utstyrsmessig er leiligheten godt utstyrt, med masse kjøkkenutstyr, servise og glass. For fire personer litt lite bestikk (Må vaske opp unødig ofte)
Uteplassen er fantastisk med stort og godt bord og stoler i tillegg til to solsenger. Der er montert hengemarkise for å kunne skjerme for vinden inn på terrassen, men sveiv for denne manglet så det var litt dumt.

Alt i alt er dette en leilighet vi gir 4,5 poeng av 5 mulige og vi leier den med glede igjen.

Mvh
Geir og Hege 
Rolf og Gro

Geir og Hege – Rolf og Gro

Hei. 

Vi har hatt et herlig opphold i den flotte leiligheten deres. 
Den var større en vi forventet og fantastisk med den store og flotte terrassen. Det var sol nesten hele dagen og med veldig gode solsenger. Eneste minus var at vinduet til det lille soverommet vendte ut mot gangen, men det gikk fint så lenge vi brukte air con. Leiligheten var også godt utstyrt,  men vi savnet en brødrister. Været var strålende hele uka så vi er veldig fornøyd og kommer gjerne igjen en annen gang. 

Med vennlig hilsen 
Anne Karin og Ådne Stangeland 

Fam. Stangeland

Hei Geir og Gry

Tusen takk for at vi fikk leie leiligheten deres. Vi har hatt 9 helt fantastiske fine dager i sol og varme. Leiligheten var vi alle fornøyd med og bassengområde var veldig fint. Var også et rolig og fint område. Litt lite sol i hagen på dagen, men som jeg skjønte av anmeldelsene så var solforholdene bedre i hage på sommeren.

Takker igjen og ønsker dere en videre fin jul og et riktig godt nyttår.

Hilsen fra
Fam Eide

Fam. Eide

Hei?

Tusen takk for lånet av leiligheten. Vi har hatt en herlig ferie, og var veldig fornøyd med leiligheten deres. Den var moderne og godt utstyrt med det vi hadde behov for. Det eneste vi syntes det var litt lite av var teskjeer og vanlige skjeer (4 av hver), og sengen på det store soverommet var litt for hard etter vår smak, så vi brukte den på det lille rommet.  Uteplassen og bassengområde var veldig bra. Vi låner den gjerne ved en senere anledning. 

God jul? 
Hilsen Trine og Roger 

Trine & Roger

Hei
Vi har kost oss i leiligheten i 3 uker og trives på Monte Carrera. Hyggelige naboer og veldig bra med det nye trekket på gjerdet rundt uteplassen som hindrer direkte innsyn

Mvh
Einar Berge

Fam. Berge

Hei igjen.

Ja nå er vi vel hjemme. Oppholdet var koselig, særlig ute på plenen, den liker vi.

Nå er det bare å begynne å glede seg til høsten og fire nye uker på 911.

Hilsen

Else og Torgeir

May 2019

Dette var vår andre tur til Monte Carrera, og første opphold i leilighet 911. Vi er kjempefornøyde med leie av leiligheten. Den var perfekt for vår familie på fire med sine to soverom, flott kombinert stue/kjøkken og et stort privat uteområde med gode hagemøbler. Leiligheten hadde alt vi trengte både inne og utendørs. Beliggenheten var fin med kort vei til basseng og gode solforhold fra morgen til kveld. Vi er også veldig fornøyde med bassengområdet som er rent og ryddig, har gode solsenger og ikke minst oppvarmet basseng.  Bassenget ble benyttet både sent og tidlig. Vi planlegger allerede å komme hit igjen.

Hilsen familien Haukom.

Juli 2019

Hei
Februar 2018

Vi var storfornøyd med oppholdet i Monte carerra. Flott leilighet med alt vi trengte av utstyr. Fin beliggenhet og bra bassengområde. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Mvh Johan Lundgren

Hei igjen.
Dette var tur nr. 3 til denne leiligheten
Ja nå er vi kommet vel hjem på norsk jord. Det var en helt vellykket tur, været var på vår side, sol og passe varme. Da vi i tillegg bodde så trivelig som vi gjorde er det bare prikken over i-en. 911 er en skikkelig perle for oss.
Hilsen Else og Torgeir.

Hei
September/Oktober 2018

Vi har hatt to flotte uker på Monte Carrera. Veldig fornøyd med leiligheten og stedet. Nydelig leilighet med alt man trenger, flott terrasse med sol hele dagen. Bassengområdet var også svært tiltalende, rent og pent, deilig temperatur i bassenget. Kan virkelig anbefales, spesielt hvis du vil ha en rolig ferie og bo litt mer privat.

Her vil vi gjerne komme tilbake flere ganger.

Vennlig hilsen

Fam. Skulstad