Kjempefin måned i en velutstyrt og godt holdt leilighet. Gode senger og god ac. Flott sole- og spiseplass på altanen. Stille og fredelig plass med god plass ved fellesbassenget.

Takk for et nydelig opphold.

Geir Lundekvam (2023)

Hei Geir.

Har prøvd å lage et lite sammendrag over de gangene vi har vært på Monte Carrera:

Første gang vi var på Monte Carrera for 6 år siden,  fant vi en leilighet ved en tilfeldighet via en søkemotor. Ei grei lita leilighet med et stort soverom og et lite barnerom, hvor vi inviterte med Rolfs søster i 2 uker. Vi fant da et flott, rolig og trygt leilighetskompleks med mange nordmenn, flott basseng, norsk dame i resepsjonen og garasje hvor leiebilen kunne stå trygt og kaldt. Hele anlegget er innelåst så ingen kommer inn der uten at de hører til der.

Året etter ville vi ha med Rolfs sønn og svigerdatter, og fant da denne leiligheta til Geir og Gry når vi søkte på Monte Carrera. To store soverom, flott kjøkken/stue, tv med chromecast, aircondition på begge soverom og i stuen, bad med  vaskemaskin, garasje til leiebilen og egen hage med delvis overbygg hvor det er deilig å spise frokost. Vi trivdes  godt de to ukene vi var her, og bestilte nye to uker til året etter. Da kom pandemien og vi fikk utsatt oppholdet ett år. Vi kom tilbake i 2021 sammen med Rolfs søster og hennes mann. Vi mistet strømmen de fire siste dagene der. Geir gjorde alt for at vi skulle få strøm, og vi fikk nødstrøm til det aller nødvendigste. 

Hvis vi ville komme tilbake etter dette skulle vi få ei uke gratis opphold året etter som kompensasjon for at vi mistet strømmen.

Da måtte vi jo tilbake da i 2022, to uker igjen med søster og svoger. 

Da var vi blitt så «husvarme» at vi begynte å komplettere inventaret med ekstra kopper, beholdere og bestikk.  Det føles som vår «hytte» i syden. I år var vi der med en fetter med kone, og kompletterte da med ny hvitløkspresse, vinåpner og te-skjeer. Vi har allerede bestilt et par uker neste år som muligens blir med Karis datter og svigersønn. Da blir det med flere smørekniver😁. Vi har funnet vår trygge fredelige plass i syden, og sørger for å bestille neste år mens vi er der for å sikre oss våre uker. 

Skal du leie her bør du ha gode bein og/eller ha leiebil. Det er oppe i høyden i Arguineguin og det er bakker og TRAPPER for å gå til sivilisasjonen. Kari er tidlig oppe hver dag og elsker morraturen ned til Spar for å kjøpe fersk brødmat og komplettere pålegg og drikke til frokosten. På ettermiddager er det også «trappeløp» til lokale restauranter. Vi kan selvfølgelig kjøre, men vi er begge glade i god vin til maten så det blir som oftest til at vi går opp og ned trappene såfremt ingen i reisefølget føler for å kjøre til restaurant litt lenger unna. Anbefaler også en morgen/formiddagstur til «Norskeplassen», men husk da å ha gode sko og godt med drikke med på turen. Start TIDLIG, det blir fort varmt. 

Nytt av året er at den norske resepsjonisten er borte, og er erstattet med kode på porten og nøkkelboks med kode utenfor leiligheta. Lettere og mer selvstendig. 

Vi gleder oss allerede til neste år.

Hilsen fra Rolf og Kari fra Trondheim September 2023 ❤️

Hadde et flott opphold på Monte Carrera i november. Fin leilighet og ikke minst et flott uteområde . Fin beliggenhet , anbefales. 

Kjersti og Stein Jarle Pedersen (2023)

Hei

Veldig bra, stor og flott leilighet som hadde alt vi trengte. Terrassen var perfekt. Stille og rolig med flott bassengområde.

Utleier var lett og forholde seg til og vi kommer garantert til å leie igjen. 

    

Tove og Andrè (2023)

Takk for 6 fine uker her i Montecarrera☀️Nydelig og velutstyrt leilighet og flotte omgivelser. Veldig fint bassengområde med oppvarmet vann.Kort vei til strand, buss og mange fine restauranter.

Savnet strykejern og et par pledd for utebruk på kjølige kvelder!

Vi kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

Hilsen Hans og Kari Strandrud (2024)

Hei.

Takk for ett hyggelig opphold. Vi hadde det kjempefint. Det er en super leilighet, med noe jeg tør å påstå er den beste uteplassen av det vi kunne se. Som en familie på fire, så var leiligheten helt perfekt. Og hadde den beste uteplassen vi kunne se. Den var godt utstyrt, og bra kvalitet på inventaret. Kunne hatt en microbølgeovn, og kanskje litt større puter. Ellers fungerte det veldig godt for oss. Området var nydelig. Det var stille og rolig. Bassenget ble veldig godt brukt, og virket velholdt. Vi ønsker veldig gjerne å komme tilbake, og nyte ferien i dette paradiset.

Mvh familien Dyre-Hansen. 😊 (2022)

Hei

Her er en liten oppsummering fra oss 🙂
Dette er en leilighet vi trivdes godt i. Fra første kontakt med utleier følte vi oss godt ivaretatt. Eier svarer raskt på alle henvendelser og det fremstår profesjonelt. 
Når vi ankommer leiligheten er det godt rengjort i stue/kjøkken og bad, det lukter friskt og godt. Litt minus for rengjøring på soverom. 
Utstyrsmessig er leiligheten godt utstyrt, med masse kjøkkenutstyr, servise og glass. For fire personer litt lite bestikk (Må vaske opp unødig ofte)
Uteplassen er fantastisk med stort og godt bord og stoler i tillegg til to solsenger. Der er montert hengemarkise for å kunne skjerme for vinden inn på terrassen, men sveiv for denne manglet så det var litt dumt.

Alt i alt er dette en leilighet vi gir 4,5 poeng av 5 mulige og vi leier den med glede igjen.

Mvh
Geir og Hege 
Rolf og Gro

Geir og Hege – Rolf og Gro

Hei. 

Vi har hatt et herlig opphold i den flotte leiligheten deres. 
Den var større en vi forventet og fantastisk med den store og flotte terrassen. Det var sol nesten hele dagen og med veldig gode solsenger. Eneste minus var at vinduet til det lille soverommet vendte ut mot gangen, men det gikk fint så lenge vi brukte air con. Leiligheten var også godt utstyrt,  men vi savnet en brødrister. Været var strålende hele uka så vi er veldig fornøyd og kommer gjerne igjen en annen gang. 

Med vennlig hilsen 
Anne Karin og Ådne Stangeland 

Fam. Stangeland

Hei Geir og Gry

Tusen takk for at vi fikk leie leiligheten deres. Vi har hatt 9 helt fantastiske fine dager i sol og varme. Leiligheten var vi alle fornøyd med og bassengområde var veldig fint. Var også et rolig og fint område. Litt lite sol i hagen på dagen, men som jeg skjønte av anmeldelsene så var solforholdene bedre i hage på sommeren.

Takker igjen og ønsker dere en videre fin jul og et riktig godt nyttår.

Hilsen fra
Fam Eide

Fam. Eide

Hei?

Tusen takk for lånet av leiligheten. Vi har hatt en herlig ferie, og var veldig fornøyd med leiligheten deres. Den var moderne og godt utstyrt med det vi hadde behov for. Det eneste vi syntes det var litt lite av var teskjeer og vanlige skjeer (4 av hver), og sengen på det store soverommet var litt for hard etter vår smak, så vi brukte den på det lille rommet.  Uteplassen og bassengområde var veldig bra. Vi låner den gjerne ved en senere anledning. 

God jul? 
Hilsen Trine og Roger 

Trine & Roger