Hei igjen.

Ja nå er vi vel hjemme. Oppholdet var koselig, særlig ute på plenen, den liker vi.

Nå er det bare å begynne å glede seg til høsten og fire nye uker på 911.

Hilsen

Else og Torgeir

May 2019

Dette var vår andre tur til Monte Carrera, og første opphold i leilighet 911. Vi er kjempefornøyde med leie av leiligheten. Den var perfekt for vår familie på fire med sine to soverom, flott kombinert stue/kjøkken og et stort privat uteområde med gode hagemøbler. Leiligheten hadde alt vi trengte både inne og utendørs. Beliggenheten var fin med kort vei til basseng og gode solforhold fra morgen til kveld. Vi er også veldig fornøyde med bassengområdet som er rent og ryddig, har gode solsenger og ikke minst oppvarmet basseng.  Bassenget ble benyttet både sent og tidlig. Vi planlegger allerede å komme hit igjen.

Hilsen familien Haukom.

Juli 2019

Hei
Februar 2018

Vi var storfornøyd med oppholdet i Monte carerra. Flott leilighet med alt vi trengte av utstyr. Fin beliggenhet og bra bassengområde. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Mvh Johan Lundgren

Hei igjen.
Dette var tur nr. 3 til denne leiligheten
Ja nå er vi kommet vel hjem på norsk jord. Det var en helt vellykket tur, været var på vår side, sol og passe varme. Da vi i tillegg bodde så trivelig som vi gjorde er det bare prikken over i-en. 911 er en skikkelig perle for oss.
Hilsen Else og Torgeir.

Hei
September/Oktober 2018

Vi har hatt to flotte uker på Monte Carrera. Veldig fornøyd med leiligheten og stedet. Nydelig leilighet med alt man trenger, flott terrasse med sol hele dagen. Bassengområdet var også svært tiltalende, rent og pent, deilig temperatur i bassenget. Kan virkelig anbefales, spesielt hvis du vil ha en rolig ferie og bo litt mer privat.

Her vil vi gjerne komme tilbake flere ganger.

Vennlig hilsen

Fam. Skulstad

Hei
Oktober/November 2018
Veldig fornøyd med leiligheten deres vi leide på Monte Carrera. Topp utstyrt kjøkken og flott usjenert uteplass med gode stoler. Bassenget med 27 grader var meget bra. Har allerede booket 3 uker neste år

Mvh.

Fam. Berge

 

Hei.
Januar/Februar 2019
Da har vi fått roet oss etter 6 deilige uker i leiligheten på Monte Carrera.
Vi hadde noen herlige uker med turer, vennetreff og avslapning. Det er en flott leilighet og et strålende utgangspunkt for det meste.
Vi kommer mer enn gjerne tilbake ved en senere anledning bare vi får områdd oss litt.
Ha det godt så lenge så snakkes vi.

Mvh
Fam. Roos

Hei Gry og Geir

Hei.
November 2018

Vi hadde et flott opphold, Hagen var veldig bra siden temp var litt lavere enn vanlig og endel vind . Spesielt 1.uken. Og vi koste oss med å dekke langbord til gode venner . Hyggelige naboer. Litt lite dekketøy og glass, 4 rødvin og 5 hvit. Men vi hadde venner som supplerte. Hårtørreren luktet litt svidd så den brukte jeg ikke. Ellers var alt fint. Rent og pent. Tusen takk for oss. Og det er godt mulig vi kommer tilbake med spørsmål om nytt opphold.

Mvh Aase og Jan Sverre

Hei

Vi er veldig godt fornøyd med oppholdet. Ikke minst var det veldig praktisk med uteplass både med og uten tak under såpas vekslende vær det var denne uka. Leiligheten fungerte helt perfekt

Fam. Flobak

Hei!
Monte Carrera et et veldig flott sted. Fin beliggenhet, rent, pent, veldrevet og stille – frister absolutt til gjentagelse. Selv var jeg bare der de første dagene, men nøt hvert sekund. Jeg likte spesielt at alt var så velorganisert når vi først valgt å leie bosted fremfor hotellopphold. Veldig behagelig med klare instrukser for inn-/utsjekk og bruk av stedet.

Linda