Eiffel Bar

Eiffel Bar startet opp i 2011 av to franskmenn, og ligger sentralt i Playa del Inglés – nærmere bestemt i kjøpesenteret Yumbo. Baren har en flott atmosfære med sitt fransk-inspirerte preg. Her kan man få servert gode cocktails, vin, brennevin, champagne, øl eller kaffe/te. Man har også mulighet til å bestille lokale viner fra vingårder nord på øya. Musikken som spilles på Eiffel Bar er en blanding av fransk musikk, chill out og jazz.

 • Åpningstider: Lørdag – torsdag kl. 20.00 – 02.30. Fredager stengt.
 • Adresse: Centro Comercial Yumbo, Planta Baja (Ground floor) 121, 35100 Playa del Inglés
 • Webadresse: http://www.eiffelbargc.com

 

La Azotea de Benito

La Azotea de Benito er en trendy cocktail-bar som ligger i Vegueta – det historiske sentrum av hovedstaden Las Palmas. Baren befinner seg i senteret Monopol, nær Santa Ana-Katedralen.

La Azotea de Benito åpnet dørene i 2012, og her møter man profesjonelle bartendere som benytter både klassiske og nye teknikker for å lage de beste cocktailene. Stedet har et stort utvalg av drinker til en rimelig pris. Fra barens flotte uteterrassen har man fantastisk utsikt over gamlebyen og havet.

 • Åpningstider: Mandag – tirsdag kl. 17.00 – 01.00, onsdag kl. 15.00 – 01.00, torsdag – lørdag kl. 15.00 – 02.00 og søndag kl. 15.00 – 01.00.
 • Adresse: C.C. Monopol, 2. etg., Plaza de Hurtado Mendoza 1, 35002 Las Palmas
 • Facebook-side: https://www.facebook.com/LazoteadeBenito

 

Pacha – Playa del Inglés

Den verdensberømte nattklubbkjeden Pacha finnes også på Gran Canaria. Nattklubben ligger sentralt i Playa del Inglés, og åpnet dørene i 1984. Dette er et av de mest trendy og populære utestedene i den sørlige delen av Gran Canaria. Pacha har god atmosfære med spennende interiør, flott musikk og festglade mennesker. Musikken som spilles er først og fremst R&B, electro og house.

Stedet har en stor utendørs terrasse, og nattklubben har kapasitet til 900 personer.

 

Costa China White

Costa China White er en populær nattklubb som ligger i kjøpesenteret Kashbah, sentralt i Playa del Inglés. Både turister og lokalbefolkningen kommer hit for å danse, prate og lytte til flott musikk. Costa China White har elegant interiør, der alt er hvitt – og stedet har en hip atmosfære. Det hevdes av noen av øyas beste DJ’s er på denne nattklubben – og musikken som spilles er først og fremst hip hop, R&B og pop.

 • Åpningstider: Alle dager kl. 22.00 – 03.30.
 • Adresse: C.C. Kashbah, Avenida de Italia 7, 35100 Playa del Inglés

 

Neon Dancing

Neon Dancing er en nattklubb som holder til i hovedstaden Las Palmas, og er et populært sted for  fest- og danseglade mennesker. Her spilles live-konserter hver kveld, og stedet har også ulike temakvelder og arrangementer. Når konsertene avsluttes, fortsetter klubbens DJ med fengende musikk. Neon Dancing har et flott interiør i varme farger med neonlys på veggene. Nattklubben har dessuten et stort utvalg av drinker, og her får man hyggelig og profesjonell service.

 • Åpningstider: Torsdag – lørdag kl. 22.00 – 05.00.
 • Adresse: Luis Morote 61, 35007 Las Palmas
 • Webadresse: http://neondancing.es/

 

Kasbah

 Kasbah senteret er det mest populære området for å oppleve utelivet i Playa del Ingles. Senteret er åpent døgnet rundt, mens nattklubbene stenger kl 6 om morgenen.

Kasbah senteret

I Kasbah senteret finner man verdenskjente klubbnavn som Cream, Pacha og Ministry of Sound i tillegg til mange andre tilbud som skandinaviske barer, irske puber, karaokebar og mye mer. Spesielt om vinteren finner man store mengder av nordmenn, svensker og dansker i området.

Hvis man går rundt senteret blir man bombardert med tilbud om å komme inn til forskjellige klubber, med konkurranse om å gi de beste tilbudene om billige og noen ganger gratis drinker.

Adresse:
Centro Comercial Kasbah
Avenida de Tenerife
35100 Playa del Inglés

 

Voksen Club

http://www.swingerclub-grancanaria.com/index.php/en/