Hei Geir.

Har prøvd å lage et lite sammendrag over de gangene vi har vært på Monte Carrera:

Første gang vi var på Monte Carrera for 6 år siden,  fant vi en leilighet ved en tilfeldighet via en søkemotor. Ei grei lita leilighet med et stort soverom og et lite barnerom, hvor vi inviterte med Rolfs søster i 2 uker. Vi fant da et flott, rolig og trygt leilighetskompleks med mange nordmenn, flott basseng, norsk dame i resepsjonen og garasje hvor leiebilen kunne stå trygt og kaldt. Hele anlegget er innelåst så ingen kommer inn der uten at de hører til der.

Året etter ville vi ha med Rolfs sønn og svigerdatter, og fant da denne leiligheta til Geir og Gry når vi søkte på Monte Carrera. To store soverom, flott kjøkken/stue, tv med chromecast, aircondition på begge soverom og i stuen, bad med  vaskemaskin, garasje til leiebilen og egen hage med delvis overbygg hvor det er deilig å spise frokost. Vi trivdes  godt de to ukene vi var her, og bestilte nye to uker til året etter. Da kom pandemien og vi fikk utsatt oppholdet ett år. Vi kom tilbake i 2021 sammen med Rolfs søster og hennes mann. Vi mistet strømmen de fire siste dagene der. Geir gjorde alt for at vi skulle få strøm, og vi fikk nødstrøm til det aller nødvendigste. 

Hvis vi ville komme tilbake etter dette skulle vi få ei uke gratis opphold året etter som kompensasjon for at vi mistet strømmen.

Da måtte vi jo tilbake da i 2022, to uker igjen med søster og svoger. 

Da var vi blitt så «husvarme» at vi begynte å komplettere inventaret med ekstra kopper, beholdere og bestikk.  Det føles som vår «hytte» i syden. I år var vi der med en fetter med kone, og kompletterte da med ny hvitløkspresse, vinåpner og te-skjeer. Vi har allerede bestilt et par uker neste år som muligens blir med Karis datter og svigersønn. Da blir det med flere smørekniver😁. Vi har funnet vår trygge fredelige plass i syden, og sørger for å bestille neste år mens vi er der for å sikre oss våre uker. 

Skal du leie her bør du ha gode bein og/eller ha leiebil. Det er oppe i høyden i Arguineguin og det er bakker og TRAPPER for å gå til sivilisasjonen. Kari er tidlig oppe hver dag og elsker morraturen ned til Spar for å kjøpe fersk brødmat og komplettere pålegg og drikke til frokosten. På ettermiddager er det også «trappeløp» til lokale restauranter. Vi kan selvfølgelig kjøre, men vi er begge glade i god vin til maten så det blir som oftest til at vi går opp og ned trappene såfremt ingen i reisefølget føler for å kjøre til restaurant litt lenger unna. Anbefaler også en morgen/formiddagstur til «Norskeplassen», men husk da å ha gode sko og godt med drikke med på turen. Start TIDLIG, det blir fort varmt. 

Nytt av året er at den norske resepsjonisten er borte, og er erstattet med kode på porten og nøkkelboks med kode utenfor leiligheta. Lettere og mer selvstendig. 

Vi gleder oss allerede til neste år.